Funny Bee Paris – o blagovni znamki

O blagovni znamki Funny Bee Paris

Zahteva po visoko kakovostnih naravnih izdelkih za nego kože je temelj organske kozmetike Funny Bee.

Vsaj 98% naših sestavin je naravnega izvora, vsaj 77% jih je gojenih na organski način, brez strupenih sintetičnih sestavin, sintetičnih barvil, dišav in konzervansov, ….
Sestavinam smo dodali pridih ustvarjalnosti in ščepec zabavnosti ter tako ustvarili pametne “all in one” naravne izdelke za nego kože.

Funny Bee je rojen… iz želje! Željo delati v harmoniji z našimi prepričanji smo združili z našo vizijo lepote in kozmetike ter našo osebno filozofijo: nasmehni se življenju in življenje ti bo vrnilo nasmeh.

Naravna kozmetika Funny Bee Paris

Odkar verjamemo, da sodobna kozmetika ne bi smela biti samo učinkovita, temveč istočasno tudi zavezana, čutna in igriva, smo ustvarili blagovno znamko in izdelke, ki odražajo vse to.

S tem izpolnjujemo naše želje ter z veseljem nadaljujemo v tej smeri.
Naša organska znamka je oboje: igriva in delavna. To povzema vrednote dinamičnosti in “joie de vivre” – veselje do življenja, saj verjamemo, da skrb za naše zdravje in okolje ne pomeni, da se moramo odpovedati zadovoljstvu in učinkovitosti. Ravno nasprotno!

Naše upanje:
Biti aktiven in koristen kot naš totem, čebele, saj resničen optimizem sestavljajo tudi zavihani rokavi, s katerimi si z veseljem ustvarimo brezskrbno prihodnost.