Matinata – o blagovni znamki

O blagovni znamki Matinata

Matinata je združila naravo in znanost pri ustvarjanju učinkovite ekološke kozmetike za kožo, ki kaže znake staranja.

Ustvarjamo in izdelujemo naravne in organske kozmetične formulacije, ki temeljijo na razumevanju in skrbi za kožni ekosistem, na podlagi znanstvenih spoznanj o učinkih naravnih sestavin na kožo. Izdelujemo v majhnih serijah, ki združujejo natančnost, predanost, tehnologijo in znanost o naravnem.

Uporabljamo samo naravne in organske dragocene sestavine, ki jih lahko ponudi mati narava. Vsak izdelek je premišljeno in natančno oblikovan tako, da zagotavlja hidracijo, antioksidativno zaščito, koži sorodne lipide in negovalna fitohranila. Samo taka koža ima sposobnost samostojnega izvajanja svojih naravnih bioloških procesov. V takšni koži se najbolje počutimo.

Od semen do stekleničke, v celotni verigi smo poskrbeli za vsako podrobnost in vpliv na okolje. Izdelki so pakirani v biofotonsko stekleno embalažo, ki ščiti občutljivost naravnih sestavin. To počnemo, da pokažemo spoštovanje do tega, kar nam narava daje in kar nam narava velikodušno vrača.

Zdrava koža je lepa koža, kljub starosti, spolu, barvi. Odgovor za ohranjanje zdrave, sijoče kože je zdravje kožne pregrade. Zato smo osredotočeni na izboljšanje naravnega delovanja kože. Naši izdelki podpirajo funkcije kože in delujejo v sinergiji. Manj je več, zato smo skrbno združili naravne sestavine v učinkovitih koncentracijah in tako ustvarili negovalne izdelke, ki poskrbijo za nego in zaščito kože na najbolj naraven način.

Naš cilj je ponovno odkriti pristno, naravno lepoto. Naše poslanstvo je, da vas spodbujamo,da se s skrbjo zase ponovno povežete s seboj in ste zadovoljni s kožo, ki jo imate. Želimo, da so naši izdelki navdih za negovalne rituale, prepletene z močjo in modrostjo matere narave.

Zagovarjamo počasnejši pristop k lepoti, ki spodbuja samosprejemanje, dobro počutje in »joie de vivre«. Staranje je potovanje in privilegij, v katerem koža prikazuje pristne življenjske zgodbe. To pristno lepoto pokažimo in zaščitimo.

Sestavine kozmetike Matinata

Certificirana in nagrajena ekološka aktivna kozmetika

Kakovost Matinate je preverjena in dokazana s strani certifikacijskih organov.

Izdelki Matinata so certificirani ekološki po standardu ECOGEA. Na naši embalaži je mogoče videti način pridelave posamezne naše surovine ter skupni delež naravnih sestavin in tistih iz ekološkega kmetijstva.

Smo imetniki certifikata CosmEthically ACTIVE. Ta certifikat potrjuje kozmetični izdelek glede na njegovo naravno poreklo in koncentracijo aktivnih sestavin. To je potrditev učinkovitosti naših izdelkov.