Nega rok in nohtov

NEGA ROK IN NOHTOV

NEGA NOHTOV Z IBX IZDELKI

IBX sistem deluje znotraj nohta in vam utrjuje noht ter preprečuje plastenje. Hkrati tudi zlepi že razcepljene nohte. IBX sistem se uporablja tudi kot podlaga pred permanentnim ali navadnim lakiranjem. Sam nanos IBX sistem je brezbarven in zato primeren tako za moške kot za ženske. Noht z IBX sistem je zaščiten in zato bolj odporen na izsušitev, še posebej pri odstranjevanju lakov, ko uporabljamo aceton.

Nanos se sestoji iz dveh plasti (IBX REPAIR in IBX  STRENGHTEN).

Kaj je IBX sistem?

Sistem IBX je vrsta storitve, ki ponuja popolno nego in zaščito šibkih in poškodovanih nohtov.

Nudi kompletno nego in zaščito slabim in poškodovanim nohtom. IBX sistem s pomočjo toplote in močno prodornih olj (avokadovo in jojobino) prodre v nohtno ploskev in se nato s pomočjo UV ali LED lučke strdi v notranjosti nohta. IBX tako postane trajni dodatek v nohtu, ki ga ne moremo odstraniti.

V čem se razlikuje od ostalih proizvodov na tržišču?

IBX je inovativen utrjevalec nohtov, ki deluje znotraj in ne na površini kot ostali izdelki. Nanesemo ga na površino nohta kot lak. IBX je edini proizvod na trgu, ki deluje na takšen način.  Se ne veže na keratin v nohtu ampak križno sam na sebe. Po končanem nanosu ni nič vidno na nohtu; deloval bo v notranjosti nohta kot permanentni dodatek nohtu.

Komu je namenjen?

Vsem uporabnicam permanentnega laka ali gel nohtov, kot zaščita nohtom.

Osebam z mehkimi, razcepljenimi in krhkimi nohti, tako na rokah kot na nogah.

Osebam, kjer so njihove roke na delovnem mestu izpostavljene vodi, razkužilom, čistilom ipd.

PERMANENTO LAKIRANJE Z GELOSOPHY

Permanentni lak ali gelish (pogovorno) je posebni gel za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak, suši pa v LED lučki.

Gre za  tehnologijo, ki odlično prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti na njem. Gel se popolnoma sprime z nohtom, ga zaščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz.

S permanentnim lakom je manj dela kakor z geliranimi nohti, saj ga, če se ga naveličamo, ni treba spiliti. Za postopek odstranjevanja, ki je brezplačen (v kolikor se odočite za ponovni nanos), se je sicer treba odpraviti nazaj v salon, kjer ga odstranijo s posebno tekočino. Postopek nima negativnih posledic na nohte in traja okoli deset minut.

GELOSOPHY Je tanek premaz permanentnega laka, ki na nohte deluje povsem naravno. Sestavine so skrbno izbrane, vsebujejo pa tudi keratinsko bazo, ki nohtov ne uničuje.

Permanentni lak uporabljamo kot samostojnega na naravnih nohtih (z navadno ali utrjevalno bazo) ali kot barvni premaz čez podaljšane nohte z umetno maso.