Egyptian Magic – o blagovni znamki

O blagovni znamki Egyptian Magic

Egyptian Magic (blagovna znamka in hkrati izdelek) je krema za vse tipe kože in fenomenalen negovalni balzam z legendarno močjo – vsebuje namreč edinstveno mešanico popolnoma naravnih sestavin. Krema Egyptian Magic je na tržišču že od leta 1991, od poletja 2015 pa je na voljo tudi v Sloveniji. Njena prepoznavnost se vztrajno širi, predvsem od ust do ust zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Ima neverjetno moč, cena pa je primerljiva ali celo nižja od marsikatere druge kreme brez takšnih pozitivnih učinkov.

Njihovo poslanstvo je nenehno zagotavljanje profesionalnega vsestranskega izdelka, za pomoč pri težavah s kožo in njeno negovanje iz najučinkovitejših naravnih sestavin. Uporabniki po vsem svetu poročajo, da se z uporabo 100 % naravne kreme Egyptian Magic počutijo čudovito – njihova koža je negovana, sijoča in zdrava.

S svojo edinstveno formulo, krema Egyptian Magic ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov, parabenov ali gensko spremenjenih sestavin, temveč le naravne konzervanse prisotne v sestavinah, kar zagotavlja učinkovit balzam. Niso pa pomembne le sestavine, temveč tudi edinstven proces mešanja le-teh.

Več: https://egyptianmagic.si/

Egyptian Magic - naravna krema iz čebeljih proizvodov in oljčnega olja

Zmagovalka v kategoriji “Skin cream”

Leta 2016 je krema Egyptian Magic pometla s konkurenco v kategoriji “Skin cream” (krema za kožo):

Why we love:
You name a malady, this ‘magic’ heals it. Psoriasis, scars, hair conditioner. lip balm, after shave, makeup remover, lubricant, it does it all! We call it our ‘rememdy in a jar’.

Egyptian Magic priznanje