Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Varovanje podatkov

Za spletno stran www.naravnakozmetika.si so vsi prejeti osebni podatki uporabnikov in kupcev spletne trgovine zasebni in zaupni, prav tako pa poskrbimo, da bo vsak nakup v naši trgovini varen. Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, po elektronski pošti ali telefonu shranimo na varno mesto na strežniku, zaščiteno z geslom in z omejenim dostopom. Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.naravnakozmetika.si varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe in dostave vašega naročila. Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam.

Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov brigita@globaling.si.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. V kolikor je izdelek na zalogi, vam bomo vaše naročilo poslali v roku 3 delovnih dni.

Dostava pošiljk se vrši vsak delavni dan, odprema pošiljk pa tudi v soboto.

V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vam Pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo dvignete v navedeni enoti Pošte Slovenije.

V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Strošek dostave je obračunan po ceniku Pošte Slovenije. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Pri naročilu po povzetju Vam pošta Slovenije zaračuna 0,96 € za plačilo položnice. Naročene izdelke pa lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici.

Plačilne metode

Plačilo s plačilnimi karticami:

Varno plačilo naročila z debetno ali kreditno kartico.

Plačilo po predračunu:

Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov za dostavo.

Plačilo po povzetju:

Naročilo plačate dostavljavcu (Pošta Slovenije) z gotovino, ko Vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu oz so obračunani po ceniku Pošte Slovenije. Ob prejemu pošiljke se doplača še 0,96 € za plačilo BN02 položnice!

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Varstvo podatkov

Globaling d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.naravnakozmetika.si. Z uporabo spletnega mesta www.naravnakozmetika.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Globaling d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in Priimek (posledično tudi spol)
 • E-mail
 • Telefonsko številko
 • Ulico
 • Poštno številko
 • Kraj
 • Državo
 • Ime podjetja

Spletna stran www.trilogy.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo:

 • naslov IP
 • vrsta brskalnika
 • imena domen
 • čas dostopanja
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Globaling d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Globaling d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Globaling d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Globaling d.o.o. nudi
Varovanje osebnih podatkov

Globaling d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov družbe Globaling d.o.o.. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.