Teenlifting

TEENLIFTING®

OBRAZA, PODBRADKA IN VRATU
ZA ŽENSKE IN MOŠKE

TEENLIFTING® so revolucionarni antiage tretmaji s katerimi se krepi tonus, oblikuje obraz in telo ter krepi vaše zdravje. TEENLIFTING je zgodba o mišicah.

TEENLIFTING® vsebuje: trening, lifting, pomlajevanje, oblikovanje, stimulacijo akupunkturnih točk, drenažo, povečano prekrvavitev stimuliranih tkiv, krepitev kostne mase, uporabo fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi odličnimi rezultati rehabilitacije in profilakse vseh sklepov in mišic.

TEENLIFTING® – NARAVNA METODA

Aktiviraj, ne plastificiraj!
teenlifting-obraza

TEENLIFTING® metodo  je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović.  Kot zdravnica je namreč pomagala svojim pacientom tudi z elektrostimulacijo in takrat je opazila, da so pacienti poleg boljšega počutja tudi boljše izgledali. Od takrat je minilo že 33 let. TEENLIFTING®  je zgodba o mišicah z antiage in rehabilitacijskimi učinki. Ta metoda je registrirana in zaščitena na Hrvaškem, Kitajskem, v Evropski uniji, v ZDA in v drugih državah. Metoda za naravno pomlajevanje je vse bolj prepoznavna in priljubljena.  Elitni ameriški časopis AS IF’ je TEENLIFTING® metodo uvrstil med šest najboljših naravnih neinvazivnih kozmetičnih metod!

TEENLIFTING® ekipi smo se pridružili marca 2019 in od takrat naprej to »poslantvo« opravljamo z veseljem in ponosom!

TEENLIFTING® tretmaji:

TEENLIFTING OBRAZA
teenlifting_big-1.jpgVeč...
TEENLIFTING PLATIZME
teenlifting_big-3.jpgVeč...

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin? Pokličite nas:

SALON TEENLIFTING
PC Arnovski gozd, Žalec
(Arja vas 102, 3301 Petrovče).

Telefon: 041 735 874