O nas

DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI Z NARAVNO IN ORGANSKO KOZMETIKO

Moje ime je Brigita in sem lastnica spletne strani, ki jo pravkar prebirate. S prodajo in distribucijo naravne kozmetike se naše podjetje ukvarja že od leta 2008, ko sem iskala in našla rešitev za svojo problematično kožo. Naravna kozmetika Susanne Melchiorsen iz Danske je bila prva kozmetika, ki je rešila dolgoletne težave na moji koži z zeliščnimi kremami ter unikatnim holističnim pristopom. S kozmetiko, ki se s holistično nego ukvarja že 25 let sem ugotovila, da je naša koža odraz našega življenja, načina negovanja, prehranjevanja, mišljenja,… Vse je povezano med sabo, na nas pa je ali želimo te znake zakriti ali pa zase narediti nekaj dobrega. Če se odločite, da boste lepo skrbeli za svoje celotno telo, se bo to hitro poznalo tudi na vaši koži.

S svojim odkritjem sem želela pomagati tudi drugim.

V želji, da bom lahko s holistično kozmetiko pomagala tudi drugim, ki jih pestijo podobne težave s kožo, sem se odločila za zastopstvo kozmetike Susanne Melchiorsen, kasneje pa sem našla še tri, prav tako izjemne blagovne znamke – TRILOGY iz Nove Zelandije, FUNNY BEE iz Pariza ter EGYPTIAN MAGIC iz Amerike.

Vse tri so me navdušile s svojim pristopom, kakovostnimi sestavinami in izredno učinkovitostjo.

Tudi te tri blagovne znamke so naravne in organske, njihova izdelki so enostavni za uporabo in hkrati izredno učinkoviti.

Za vse dodatne informacije glede nege in uporabe izdelkov me lahko kontaktirate na brigita@globaling.si in z veseljem vam bom svetovala, katere izdelke izbrati.

Trilogy
House of Melchiorsen
Egyptian Magic