Trilogy – o blagovni znamki

O blagovni znamki Trilogy

Novozelandski sestri Sarah Gibbs in Catherine de Groot sta odkrili močne koristi šipkovega olja za kožo že leta 2002, ustvarili TRILOGY in v prihodnost ponesli naravno nego kože. Prvotna linija je vsebovala 5 izdelkov, sedaj vsebuje več kot 40 izjemno učinkovitih naravnih alternativ sintetični negi kože, negi telesa in negi las. Izdelki se prodajajo v več kot 20 državah po vsem svetu.

Več kot desetletje kasneje nas še vedno navdihuje raziskovanje.. Vodi nas namreč prepričanje, da je narava najboljši laboratorij, zato gremo do konca sveta, da najdemo najgenialnejše naravne sestavine. Izumljamo formulacije, ki so koncentrirane, učinkovite in edinstvene za naše stranke – neverjetne vsakodnevne ženske, ki želijo, tako kot mi, živeti lepo, nezapleteno življenje.

O blagovni znamki Trilogy

Trilogy vsakih 20 sekund proda svojo šipkovo olje.

So novozelansko podjetje ŠT.1 v naravni kozmetiki.

IRI MarketEdge NZ National Pharmacy – Total Defined Skincare Self Select – Value MAT ending 21/05/17

Ljudje in partnerstvo so v srcu TRILOGY poslovanja

Prizadevamo si, da ravnamo z vsemi ljudmi na pošten in pozitiven način ter cenimo njihovo integriteto.

  • naši produkti in servis: da skrbimo za kvaliteto, zmogljivost in učinkovitost, se obvežemo k procesu stalnega izboljšanja in da smo ponosni na to, kar delamo
  • naši partnerji: da ravnamo s preskrbovalno verigo in s partnerji, ki nam nudijo svoje storitve tako, kot bi želeli, da bi drugi ravnali z nami
  • naše stranke: da ugodimo strankam, brez katerih sploh ne bi obstajali
  • naša ekipa: da ustvarimo okolje v katerem lahko dosegajo cilje in so lahko najboljši
  • naš vpliv: da se obvežemo vračati družbi in okoljskim iniciativam, lokalno in preko morja
Izbiramo dokazano varne sestavine za vas in okolje

Naša prioriteta so okolju prijazni in visoko kvalitetni proizvodi ter naravne in obnovljive sestavine. Vse TRILOGY sestavine so dokazano varne in izbrane po visokem kriteriju kakovosti, učinkovitosti in obnovljivosti. Sestavine morajo vedno biti dokazane kot koristne za kožo, prav tako pa morajo odgovarjati etičnim in okoljevarstvenim zahtevam.

TRILOGY standard o sestavinah zahteva maksimalno količino naravnih in organskih sestavin, njihovo jasno označevanje  in minimalno obdelavo ter  minimalno vsebnost sintetičnih sestavin. V TRILOGY produktih je prisotno več kot 140 sestavin.

Naša odgovornost je iskati poreklo oz. vir vseh naših sestavin, da se prepričamo, da so res pridobljene odgovorno do okolja. Na tak način pozitivno prispevamo in vplivamo na ekonomijo, družbo in kulturo skupnosti, ki  jih goji in prideluje.

‘Organsko’ in ‘Fair Trade’

V TRILOGY uporabljamo besedo ‘organsko’ za tiste sestavine, ki posedujejo certifikate, ki jim jih je podelila tretja, uradno priznana ustanova. Menimo, da je raba besede ‘organsko’, vendar brez certifikatov, lahko zavajujoča.

V partnerstvu s Fair Trade zadrugo v Lesoti, centralna Afrika, smo z iskanjem porekla sestavin začeli leta 2002, ko smo sledili izvoru certificiranega organskega šipkovega olja, ki je ključna sestavina TRILOGY izdelkov. Danes nabavljamo certificirano organsko šipkovo olje iz certificiranega organskega vira v planinskih predelih Čila.

Trilogy šipkovo olje nosi certifikat BioGro s pooblastilom IFOM (mednarodne federacije organskega poljedelstva).

Gensko nespremenjene sestavine

Si želite, da se v vaši posodici z vlažilno kremo ne bi nahajali gensko spremenjeni organizmi? Mi tudi! Vsi naši partnerji in dobavitelji morajo pridobiti garancijo, da sestavine, ki jih dobavljajo za TRILOGY, ne vsebujejo genskoo zasnovanih ali spremenjenih organizmov ter da podpirajo našo strogo stališče: ‘brez genetsko spremenjenih sestavin’ (NON GMO).

Skrbimo za živali in naravo

Podpiramo načela in dobrodelnosti predvsem v zvezi s Fundacijo za preživetje orangutanov na Borneu, da bi rešili to izredno in ogroženo živalsko vrsto.

Trilogy – nagrade in certifikati

Z več kot 59 mednarodnimi nagradami od leta 2009, je naše šipkovo olje verjetno največkart nagrajeno lepotilno olje na svetu. Skupno pa je naša naravna in organska linija prejela že 141 nagrad.

Certifikati:

Naravni in organski certifikati

Trilogy izdeleki imajo certifikate naravne (NATRUE) in organske kozmetike (BIOGRO).

Trilogy - nagrade in certifikati
BioGro
Trilogy Biogro certifikat

Nova Zelandija je vodilni državni certifikat za naravno in organsko kozmetiko. Logotip BioGro zagotavlja, da je izdelek izdelan brez testiranja na živalih, brez genskih sprememb in brez uporabe sintetičnih pesticidov. To je znak resničnega ekološkega izdelka za nego. Ta certifikat imajo naslednji naši izdelki: Certified Organic Rosehip Oil, Rosehip Oil Antioxidant +, Šipkovo olje Light blend in CoQ10 Booster Oil.

NATRUE
Trilogy Natrue certifikat

je mednarodno neprofitno združenje s sedežem v Bruslju, ki spodbuja in ščiti naravno in organsko kozmetiko po vsem svetu. To je eden najbolj preglednih standardov na svetu in zagotavlja le naravne in organske sestavine, mehke proizvodne procese in trajnostne okoljske prakse. Prav tako pomeni NE testiranje na živalih, NE sintetičnih dišav in barv, NE-GSO sestavin, NE petroleja in silikonskih olj in derivatov ter NE obsevanja končnih izdelkov in rastlinskih sestavin. Bili smo prva blagovna znamka za nego kože v Novi Zelandiji, ki je prejela NATRUE certifikat, leta 2012.