Susanne Melchiorsen – o blagovni znamki

Susanne Melchiorsen

Ročni izdelana naravna danska kozmetika, katere osnova so biodinamično pridelana zelišča. Naravna holistična nega obravnava osebo kot celoto. Dobro počutje v kombinaciji z organskimi, naravnimi sestavinami daje vidne rezultate.

Doseči zdravje, svežino in lepoto ter to ohraniti skozi celo življenje je naravna želja vsakogar. Zelišča so bila vedno dober pomočnik za uresničitev teh želja. Če želite, da bo vaša koža videti naravna in zdrava uporabite naravne in zdrave produkte. Tako znotraj, kot zunaj.

Od zunaj lahko to storite z uporabo produktov, ki skrijejo majhne nepravilnosti ter poudarijo vaše dobre strani. Ali pa izberite metodo z globjimi učinki, ki zagotavljajo trajno in resnično lepoto. To metodo nudi program naravne kozmetike Susanne Melchiorsen.

Naravna kozmetika Susanne Melchiorsen bo z zelišči in drugimi naravnimi sestavinami, funkcije vaše kože povrnila v harmonijo in ravnovesje. Z vzpostavitvijo ravnovesja bo koža zopet delovala normalno, kar se bo odražalo tudi na vašem zunanjem videzu.

Če želite lepo kožo mora učinek zelišč priti od znotraj in od zunaj.

Naravna kozmetika Susanne Melchiorsen zato poleg programa za nego kože ponuja tudi zeliščne čaje, ki jih je priporočljivo redno uživati. Prav tako pa je pomembno tudi vaše razpoloženje. Vaša aura je odvisna od pravilne prehrane, telesne vadbe, svežega zraka, dovolj spanja, pravega načina dihanja. Zato je vaše duševno ravnovesje prav tako pomembno kot nega vaše kože. Ko vaša koža postane bolj zdrava in vaše zdravje boljše, bo lepota prišla sama od sebe. Susanne Melchiorsen naravna nega kože upošteva vse te pristope.

Bi želeli tudi sami preizkusiti ta pristop in doseči rezultate, ki vas bodo navdušili?

Pokličite nas in z veseljem vas bomo naučili vse o pristopu Susanne Melchiorsen, s katerim boste lahko ponovno vzpostavili ravnovesje vaše kože in telesa na najbolj naraven način. Pokličite nas na 041 735 874 ali nam pošljite svoje vprašanje na brigita@globaling.si  in z veseljem vam odgovorimo.