Trilogy certificirano organsko 100% ŠIPKOVO OLJE

22,95 39,95 

Trilogy-jevo 100% certificirano organsko šipkovo olje je narejeno iz divje raslega šipka.  Čisto, hladno stiskano šipkovo olje vsebuje minimalno 80% esencialnih maščobnih kislin (omega 3&6) in maščobnih kislin (omega 9 )

Je edino na tržišču, ki s kliničnimi testi dokazuje, da pomaga zmanjšati videz gub, brazgotin in strij. Zagotavlja intenzivno vlaženje in hranjenje kože ter je odlična dopolnitev za zdravo in sijočo kožo. 

Hkrati povečuje gladkost ter dramatično izboljšuje vlažnost kože.  Trilogy certificirano organsko šipkovo olje je naravna pot do najlepše kože.

Vsebina: 20 ml ali 45 ml

Počisti

Opis

Trilogy Certified Organic Rosehip Oil je certificirano organsko 100% šipkovo olje

Šipkovo olje povečuje gladkost  kože  ter dramatično izboljšuje vlažnost, zato koža postane sijoča in polna energije. To lahko, nemastno zlato olje vsebuje omega 3, 6 in 9, esencialne maščobne kisline ter vitamine C, A in E  za optimalno obnovitev kože.

STROKOVNJAKI SO POVEDALI

Ni nam potrebno verjetni na besedo. Neodvisne klinične študije so pokazale, da Trilogy certificirano organsko šipkovo olje resnično deluje na brazgotine, strije in gube:

  • brazgotin do 41%1
  • strij do 43%1
  • gubice do 23%2

1. Klinična študija na 10-ih ženskah po 12-ih tednih uporabe. Uporaba dvakrat dnevno.
2. Klinična študija na 20-ih ženskah po 8-ih tednih uporabe. Uporaba dvakrat dnevno.

Več o neodvisnih študijah si lahko pogledate na : http://www.trilogyproducts.com/about-trilogy/proven-results/certified-organic-rosehip-oil/

Primerno je za vse tipe kože, za obraz in telo! Varen je za uporabo celotne družine in tudi tudi za nego nosečniških trebuščkov!