Trilogy nagrade in certifikati

Trilogy – nagrade in certifikati

Z več kot 59 mednarodnimi nagradami od leta 2009, je naše šipkovo olje verjetno največkart nagrajeno lepotilno olje na svetu. Skupno pa je naša naravna in organska linija prejela že 141 nagrad.

Certifikati:

Naravni in organski certifikati

Trilogy izdeleki imajo certifikate naravne (NATRUE) in organske kozmetike (BIOGRO).

Trilogy - nagrade in certifikati
BioGro
Trilogy Biogro certifikat

Nova Zelandija je vodilni državni certifikat za naravno in organsko kozmetiko. Logotip BioGro zagotavlja, da je izdelek izdelan brez testiranja na živalih, brez genskih sprememb in brez uporabe sintetičnih pesticidov. To je znak resničnega ekološkega izdelka za nego. Ta certifikat imajo naslednji naši izdelki: Certified Organic Rosehip Oil, Rosehip Oil Antioxidant +, Šipkovo olje Light blend in CoQ10 Booster Oil.

NATRUE
Trilogy Natrue certifikat

je mednarodno neprofitno združenje s sedežem v Bruslju, ki spodbuja in ščiti naravno in organsko kozmetiko po vsem svetu. To je eden najbolj preglednih standardov na svetu in zagotavlja le naravne in organske sestavine, mehke proizvodne procese in trajnostne okoljske prakse. Prav tako pomeni NE testiranje na živalih, NE sintetičnih dišav in barv, NE-GSO sestavin, NE petroleja in silikonskih olj in derivatov ter NE obsevanja končnih izdelkov in rastlinskih sestavin. Bili smo prva blagovna znamka za nego kože v Novi Zelandiji, ki je prejela NATRUE certifikat , leta 2012.