Trilogy vitamin C booster serum

33,95 

Trilogy certificirano naraven vitamin C booster tretma  vsebuje sveži 6% vitamin C v prahu in rastlinsko hialuronsko kislino z dodatkom šipkovega olja ter ekstrakta marjetice. Uporablja se kot intenziven 2-tedenski tretma za krepitev in posvetlitev kože. Pomaga izboljšati svetlost, sijaj in ten kože.

12,5 ML

Opis

Trilogy Vitamin C booster treatment je intenziven  tretma s svežim vitaminom C, hialuronsko kislino, šipkovim oljem in ekstraktom marjetice.

Uporabimo ga za 2-tedensko intenzivno posvetlitveno kuro, ki pomaga izboljšati sijaj in ten kože.

Ko boste pripravljeni na uporabo izdelka ga aktivirajte in sicer tako, da stisnete črn pokrovček. Prah, ki je v pokrovčku ( 6% prašek vitamina C ) pade v tekočino, ki je rastlinski koncentrat hialuronske kisline, obogaten z ekstraktom marjetice in šipkovim oljem. Nastali booster je ojačevalnik kože, bogat z antioksidanti, ki pomaga hitro obnavljati kožo, izboljša svetlost in zmanjša videz pigmentacije – kot nalašč za večje dogodke ali preprosto za krepitev utrujene kože.

Ključne sestavine

Vitamin C: bogat z antioksidanti, pomaga koži v boju proti poškodbam zaradi prostih radikalov, poveča sijaj in spodbudi proizvodnjo kolagena.

Hialuronska kislina, pridobljena iz rastlin: hidratantna čudovita sestavina za povečanje vlage in glajenje.

Izvleček marjetice: antioksidant, bogat z antioksidanti iz certificiranih organskih cvetov marjetice, pomaga posvetliti in zmanjšati videz starostnih peg in pigmentacije.

Mandarino olje: hladno stisnjeno nežno eterično olje s svežo, sladko dišavo za oživitev in krepitev čutov.

Čisto, divje obrano certificirano organsko šipkovo olje: hladno stisnjeno in pakirano z najmanj 80% esencialnih maščobnih kislin (Omegas 3, 6, 9) za hidratacijo, obnavljanje in krepitev kožne bariere.